Super Team

Onze troeven
Afdrukken E-mail

“Kwaliteit voor kwantiteit”

Wij werken bewust kleinschalig. Het studiebureau bestaat uit de zaakvoerder, aangevuld met enkele free lance tekenaars/mede-ontwerpers. Dit houdt volgende voordelen in voor de klant:
• Alle contacten gebeuren rechtstreeks met de zaakvoerder. Er gaat geen belangrijke informatie verloren via diverse tussenpersonen. Uw dossier wordt uitgewerkt door 1 of een beperkt aantal mensen. Contacten gaan enkel via de zaakvoerder zelf.
• We werken met een beperkt aantal personen, die echter over een jarenlange ervaring in het vakgebied beschikken. Iedere persoon die aan uw project werkt, heeft minstens 10 jaar ervaring in een studiebureau technieken in een vergelijkbare taak.

Combinatie “studie technieken/ opvolging EPB”

2 zaken die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Dat de studie technieken en de EPB-opvolging door eenzelfde persoon behartigd worden, vermijdt mogelijke communicatiefouten, vertraging bij overdracht van gegevens tussen studiebureau technieken en EPB-verslaggever…  De EPB-wetgeving verstrengt de komende jaren nog aanzienlijk. Hierdoor is het des te belangrijker dat eenzelfde persoon instaat voor technieken en EPB.

Degelijke kennis van de nieuwe, milieuvriendelijke technieken:

Hierbij denken wij op een verantwoorde financiële manier met u mee. Wij zijn voorstander van milieuvriendelijke technieken (zonnesystemen, warmtepompen….) maar bekijken samen met u hoever u hierin wil gaan.

Zelfde aandacht voor ieder project; groot of klein

Een particuliere woning wordt even nauwkeurig uitgewerkt als een groot gebouw.

Eerlijke verhouding prijs/kwaliteit

Door kleinschalig te werken bieden wij een eerlijke prijs/kwaliteitsverhouding.