Loading color scheme

Studiebureau Schoonackers BVBA is een studiebureau, opgericht begin 2008 door ing. Jurgen Schoonackers. Het studiebureau telt een 4-tal vaste medewerkers en daarboven enkele free lance medewerkers die steun verlenen bij tekenwerk en verslaggeving EPB.

Dat wij slechts gedurende relatief korte tijd op de markt zijn, betekent geenszins dat wij niet over de nodige ervaring in ons vakgebied beschikken.

Hierbij een beknopte samenvatting van de werkervaring die Jurgen Schoonackers opdeed in het vakgebied van de technische installaties en EPB-opvolging:

•    in juni 1990 afgestudeerd als industrieel ingenieur elektro-mechanica (gevolgd door legerdienst en tijdelijke betrekking tot eind 1991).
•    Van januari 1992 tot juli 2004 (dus 12,5 jaar) werkzaam bij een bekend studiebureau, eerst als ontwerper HVAC en sanitair, later als algemeen projectleider (d.w.z. projectopvolging van in de ontwerpfaze tot en met de werf). Hier werd een ruime ervaring opgedaan in Ontwerp en werfopvolging in diverse branches: Rusthuizen, Scholen, Administratieve gebouwen…
•    Vanaf januari 1999 zelfstandig studiebureau in bijberoep.
•    Van juli 2004 tot maart 2008 projectleider bij een aannemer sanitair en HVAC met opvolging van o.a.: Nieuw gerechtsgebouw Gent (sanitaire installatie), Marriott-hotel Gent (sanitaire installatie), Diverse specifieke projecten (ventilatie met warmterecuperatie, verschillende systemen vloerverwarming, CV-installaties gekoppeld met zonnepanelen, warmtepompen…)
•    Vanaf april 2008: volledig zelfstandig studiebureau gespecialiseerd in technieken en EPB-opvolging.